, IPTV SMARTERS V4.0! DOWNLOAD DE NIEUWSTE VERSIE 🚀

IPTV SMARTERS Downloadlink: https://officialiptvsmarterspro.net/smarters4-0.apk

IPTV SMARTERS V4.0 BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN OPTIES DIE WE IN DEZE V4.0 HEBBEN GEÏMPLEMENTEERD.
RAPPORT

Binnen één applicatie De functies en features van deze versie 4.0 van iptv smarters geven gebruikers de mogelijkheid om films, series of televisiecontent te becommentariëren en live verslagen te sturen. Het verbetert de gebruikerservaring en geeft de gebruiker de mogelijkheid om veelvoorkomende redenen te selecteren om oplossingen te vinden voor problemen zoals afspeelproblemen of ongepaste inhoud en om de hoge kwaliteit van de aangeboden inhoud te garanderen.

Zodra gebruikers het feedbackformulier invullen en via de applicatie contact met ons opnemen, wordt het rapport ter evaluatie naar het SPB-panel gestuurd.

SHOW

De advertenties worden in de iptv smarters-applicatie gepresenteerd in de vorm van notificaties die verschijnen bij gebruik van de applicatie. Ze hebben geen tijdsbeperkingen, gebruikers hebben toegang tot de advertenties wanneer ze maar willen en ze hebben ook de mogelijkheid om de advertenties op hun gemak te bezoeken.

KLANTEN FEEDBACK

Klantfeedback is een optie waarmee gebruikers rechtstreeks met het ondersteuningsteam kunnen communiceren door hun opmerkingen en feedback via de applicatie te schrijven, waardoor het ondersteuningsteam deze waardevolle informatie kan ontvangen en evalueren, waardoor ze een samenwerkingsomgeving krijgen waarin hun zorgen en resultaten kunnen worden aangepakt. in een zeer bevredigende ervaring voor de gebruiker en het verbeteren van de kwaliteit van de applicatie.

VPN (virtueel particulier netwerk)

De Virtual Private Network (VPN)-opties worden gepresenteerd in lijstvorm en geselecteerd en beheerd door een SBP-paneel, waardoor gebruikers uit deze lijst met VPN-servers of configuraties kunnen kiezen om hun VPN-ervaring aan te passen aan hun specifieke behoeften of voorkeuren.

Met deze optie kunnen VPN-opties worden toegevoegd aan of verwijderd uit de lijst via het SBP-paneel, wat schaalbaarheid en aanpassingsvermogen aan veranderende gebruikersbehoeften en netwerkomstandigheden mogelijk maakt.

OFFLINE DOWNLOADEN

Een bijzondere feature voor gebruikers die content willen kijken zonder actieve internetverbinding is er een offline downloadfunctie beschikbaar in een streamingapplicatie voor films of series is een functie waarmee ze content (zoals films, televisieseries en afleveringen) kunnen bekijken zonder enige belemmering download de bibliotheek van het platform naar de applicatie.

CAPTIONS-API

Deze optie kan worden gerealiseerd via een vervolgkeuzemenu per taal, waardoor gebruikers ondertitels in verschillende talen kunnen bekijken en toegang krijgen om de gewenste ondertiteltaal handmatig te manipuleren.

EXOSPELER

Het aanpassen van een nieuwe ExoPlayer aan een populaire mediaspeler die bekend staat om zijn ondersteuning van meerdere streamingformaten voor betere videokwaliteit en extra afspeelmogelijkheden is een geweldige manier om het afspelen van video in uw toepassing te verbeteren.

Profiteer van de beste SMARTERS IPTV-abonnementen op de markt, die regelmatig en automatisch worden bijgewerkt om u een betere servicekwaliteit te garanderen:

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top